SİİRT / KURTALAN - Kurtalan Ekspresi Anadolu Lisesi

Kurtalan Ekspresi Anadolu Lisesi

Adres
Yeni Mahalle Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı No 395 Kurtalan Siirt Yolu Üzeri Kurtalan / SİİRT
Vizyon
Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren bir lise olarak; Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, Okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, Birbirlerine karşı saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirerek; çevreyi etkileyerek, topyekûn değişim ve kalkınma sağlamak.
Misyon
Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.
Öğretim Şekli :Tekli
Kalörifer
Metro Ethernet
İngilizce - Almanca